Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна
Spain
Од зелениот и влажен север до сувиот југ, Шпанија има повеќе површини под винова лоза од било која друга земја во светот. Но, делумно поради неповолните климатски услови, а делумно поради застарената методологија на производство, приносите не се големи.

 

TORRES  VINA SOL 2003 Barcelona - Penedes
Wine Code: 211
Type: light dry white
Region: Spain
alcohol 11,5%    volume 750ml     pack 12
Price: 445 den    Packet Price: 4800 den
Bottles:     Packets:
 

TORRES  GRAN VINA SOL 2003 Barcelona - Penedes
Wine Code: 212
Type: strong dry white
Region: Spain
alcohol 13%    volume 750ml     pack 12
Price: 695 den    Packet Price: 7500 den
Bottles:     Packets:
 

TORRES  SANGRE DEL TORO 2006 Catalunya - Barcelona
Wine Code: 213
Type: strong red dry
Region: Spain
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 12
Price: 495 den    Packet Price: 5350 den
Bottles:     Packets:
 

TORRES  CORONAS  2005 Catalunya - Barcelona
Wine Code: 214
Type: strong red dry
Region: Spain
alcohol 13%    volume 750ml     pack 12
Price: 575 den    Packet Price: 6210 den
Bottles:     Packets:
 

TORRES  GRAN CORONAS 2003 Barcelona - Penedes
Wine Code: 215
Type: strong red dry
Region: Spain
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 12
Price: 875 den    Packet Price: 9450 den
Bottles:     Packets:
 

TORRE ORIA BRUT RESERVA CAVA Requena , Valencia
Wine Code: 305
Type: sparkling white
Region: Spain
alcohol 11,5%    volume 750ml     pack 6
Price: 770 den    Packet Price: 4390 den
Bottles:     Packets:
 

1 2