Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна
Italy
Виновата лоза е донесена во Италија од Грција пред повеќе од 3000 години. Но, и покрај долгата традиција, италијанските вина какви што ги знаеме денес се релативно млади, бидејќи значајните промени во односот спрема овој вид производство се случиле пред само неколку децении.

 

PINOT BIANCO 2006 Le Uve IGT delle Venezie
Wine Code: 57
Type: light dry white
Region: Italy
alcohol 11%    volume 750ml     pack 12
Price: 325 den    Packet Price: 3510 den
Bottles:     Packets:
 

CABERNET SAUVIGNON 2006 Le Uve IGT delle Venezie
Wine Code: 58
Type: light red dry
Region: Italy
alcohol 11%    volume 750ml     pack 12
Price: 325 den    Packet Price: 3510 den
Bottles:     Packets:
 

MERLOT 2006 Le Uve IGT delle Venezie
Wine Code: 60
Type: light red dry
Region: Italy
alcohol 11%    volume 750ml     pack 12
Price: 325 den    Packet Price: 3510 den
Bottles:     Packets:
 

NIPOZZANO RISERVA 2001 Chianti Rufina DOCG - Frescobaldi
Wine Code: 81
Type: strong red dry
Region: Italy
alcohol 13%    volume 375ml     pack 12
Price: 835 den    Packet Price: 9000 den
Bottles:     Packets:
 

CASTELGIOCONDO 1999 Brunello di Montalcino DOCG - Frescobaldi
Wine Code: 82
Type: strong red dry
Region: Italy
alcohol 14%    volume 375ml     pack 12
Price: 1970 den    Packet Price: 21275 den
Bottles:     Packets:
 

CASTIGLIONI 2003 Chianti DOCG - Frescobaldi
Wine Code: 83
Type: strong red dry
Region: Italy
alcohol 13%    volume 375ml     pack 24
Price: 530 den    Packet Price: 10800 den
Bottles:     Packets:
 

1 2 3 4