Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна
Словенија
 
Областа Горишка брда се наоѓа во северозападниот дел на Словенија, на самата граница со Италија, т.е. со познатата винска област Фриули. Самиот Шчурек, производител чиишто вина се наоѓаат во понудата на Вин Арт, има десетина хектари лозје на италијанската страна од Брда, што го претставува поголемиот дел од неговиот имот. Неговата годишна продукција од околу 60000 високо квалитетни вина се состои од повеќе сорти бели и црвени вина со заедничка карактеристика - свежи, а сепак моќни и полни, со богатство од ароми и структури како резултат од чувањето во дабови буриња.

 

Шчурек СИВИ ПИНО 2003 Горишка Брда
Код на вино: 351
Тип: силно суво бело
Регион: Словенија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 390 ден    Цена на пакет: 2250 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шчурек ШАРДОНЕ 2003 Горишка Брда
Код на вино: 353
Тип: силно суво бело
Регион: Словенија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 390 ден    Цена на пакет: 2250 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шчурек РУМЕНА РЕБУЛА 2003 Горишка Брда
Код на вино: 354
Тип: силно суво бело
Регион: Словенија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 390 ден    Цена на пакет: 2250 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шчурек МЕДАНСКИ ТОКАЈ 2003 Горишка Брда
Код на вино: 355
Тип: силно суво бело
Регион: Словенија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 390 ден    Цена на пакет: 2250 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шчурек КАБЕРНЕ СОВИЊОН 2002 Горишка Брда
Код на вино: 356
Тип: силно суво црвено
Регион: Словенија
alcohol 12,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 390 ден    Цена на пакет: 2250 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шчурек МЕРЛО 2002 Горишка Брда
Код на вино: 357
Тип: силно суво црвено
Регион: Словенија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 390 ден    Цена на пакет: 2250 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2