Дегустација

Повелете во винотеката Вин Арт каде во собата за дегустација секој работен ден од 14,00 до 18,00 ќе можете да пробате вина од Винарија ПОПОВ . . .
Насловна
Шпанија
 
Од зелениот и влажен север до сувиот југ, Шпанија има повеќе површини под винова лоза од било која друга земја во светот. Но, делумно поради неповолните климатски услови, а делумно поради застарената методологија на производство, приносите не се големи.

 

1 2