Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна
Шпанија
 
Од зелениот и влажен север до сувиот југ, Шпанија има повеќе површини под винова лоза од било која друга земја во светот. Но, делумно поради неповолните климатски услови, а делумно поради застарената методологија на производство, приносите не се големи.

 

ТОРЕС ВИНА СОЛ 2003 Барселона - Пенедес
Код на вино: 211
Тип: лесно суво бело
Регион: Шпанија
alcohol 11,5%    volume 750ml     pack 12
Цена: 445 ден    Цена на пакет: 4800 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ТОРЕС ГРАН ВИНА СОЛ 2003 Барселона - Пенедес
Код на вино: 212
Тип: силно суво бело
Регион: Шпанија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 12
Цена: 695 ден    Цена на пакет: 7500 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ТОРЕС САНГРЕ ДЕЛ ТОРО 2006 Каталуња -Барселона
Код на вино: 213
Тип: силно суво црвено
Регион: Шпанија
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 12
Цена: 495 ден    Цена на пакет: 5350 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ТОРЕС КОРОНАС 2005 Каталуња -Барселона
Код на вино: 214
Тип: силно суво црвено
Регион: Шпанија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 12
Цена: 575 ден    Цена на пакет: 6210 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ТОРЕС ГРАН КОРОНАС 2003 Барцелона - Пендес
Код на вино: 215
Тип: силно суво црвено
Регион: Шпанија
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 12
Цена: 875 ден    Цена на пакет: 9450 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ТОРЕ ОРИА БРУТ РЕЗЕРВА КАВА Рекуена , Валенсија
Код на вино: 305
Тип: пенливо бело
Регион: Шпанија
alcohol 11,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 770 ден    Цена на пакет: 4390 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2