Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна
Италија
 
Виновата лоза е донесена во Италија од Грција пред повеќе од 3000 години. Но, и покрај долгата традиција, италијанските вина какви што ги знаеме денес се релативно млади, бидејќи значајните промени во односот спрема овој вид производство се случиле пред само неколку децении.

 

Пино Бјанко 2006 Ле Уве Венеција
Код на вино: 57
Тип: лесно суво бело
Регион: Италија
alcohol 11%    volume 750ml     pack 12
Цена: 325 ден    Цена на пакет: 3510 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Каберне Совињон 2006 Ле Уве Венеција
Код на вино: 58
Тип: лесно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 11%    volume 750ml     pack 12
Цена: 325 ден    Цена на пакет: 3510 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Мерло 2006 Ле Уве Венецијa
Код на вино: 60
Тип: лесно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 11%    volume 750ml     pack 12
Цена: 325 ден    Цена на пакет: 3510 ден
Шишиња:     Пакети:
 

НИПОЦАНО РИЗЕРВА 2001 Кјанти Руфина – Фрескобалди
Код на вино: 81
Тип: силно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 13%    volume 375ml     pack 12
Цена: 835 ден    Цена на пакет: 9000 ден
Шишиња:     Пакети:
 

КАСТЕЛЏОКОНДО 1999 Брунело ди Монталчино – Фрескобалди
Код на вино: 82
Тип: силно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 14%    volume 375ml     pack 12
Цена: 1970 ден    Цена на пакет: 21275 ден
Шишиња:     Пакети:
 

КАСТИЉОНИ  2003 Кјанти – Фрескобалди
Код на вино: 83
Тип: силно суво црвено
Регион: Италија
alcohol 13%    volume 375ml     pack 24
Цена: 530 ден    Цена на пакет: 10800 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4