Попуст

Голем ПОПУСТ на вината од винаријата Шчурек која е лоцирана во еден од најпознатите вински региони во Словенија, Горишка Брда. . . .
Насловна

 

 

ТОРЕС ВИНА СОЛ 2003 Барселона - Пенедес
Код на вино: 211
Тип: лесно суво бело
Регион: Шпанија
alcohol 11,5%    volume 750ml     pack 12
Цена: 445 ден    Цена на пакет: 4800 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ТОРЕС САНГРЕ ДЕЛ ТОРО 2006 Каталуња -Барселона
Код на вино: 213
Тип: силно суво црвено
Регион: Шпанија
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 12
Цена: 495 ден    Цена на пакет: 5350 ден
Шишиња:     Пакети:
 

Шчурек  СИВИ ПИНО  2003 Горишка Брда
Код на вино: 351
Тип: силно суво бело
Регион: Словенија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 390 ден    Цена на пакет: 2250 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ПОПОВ Шардоне резерва 2005 Сопот - Tиквешки регион
Код на вино: 1026
Тип: силно суво бело
Регион: Македонија
alcohol 14%    volume 750ml     pack 6
Цена: 380 ден    Цена на пакет: 2150 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ПОПОВ Вранец барик 2005 Сопот - Тиквешки регион
Код на вино: 1035
Тип: силно суво црвено
Регион: Македонија
alcohol 13%    volume 750ml     pack 6
Цена: 345 ден    Цена на пакет: 1950 ден
Шишиња:     Пакети:
 

ПОПОВ Kаберне Совињон резерва 2006 Сопот - Tиквешки регион
Код на вино: 1054
Тип: силно суво црвено
Регион: Македонија
alcohol 13,5%    volume 750ml     pack 6
Цена: 345 ден    Цена на пакет: 2080 ден
Шишиња:     Пакети:
 

1 2 3 4 5 6 7